A bio minősítésű zöldségek és gyümölcsök a természettel összhangban fejlődnek, érnek anélkül, hogy a termesztésük során kizsákmányolnák, károsítanák a földet, vagy vegyszert használnának. Ez sajnos nem mondható el a nagyüzemi termelésről, ahol mindennél előrébb való a szép látvány és a profit, aminek eredménye a sok-sok növényvédő szer és persze a génmódosítás is. A minőség miatt persze a bio drágább, de hosszútávon megéri, különösen, ha arra gondolunk, hogy gyermekeink egészsége a tét. Érdemes előnyben részesítened a helyi idénytermékeket és az ellenőrzött hazai bio gazdaságokat, amelyekből szerencsére egyre több van Magyarországon is. Jobb minőségűek és finomabbak A vegyszerek, adalékanyagok nagyon károsak az egészségünkre, hiszen megterhelik a kiválasztó szervrendszert, hátráltatják a méregtelenítő folyamatokat és még számos más területen negatív hatást gyakorolnak az életünkre. Azonban nem csak a vegyszerek kikerülése, hanem a jobb minőség érdekében is ajánlatos bio élelmiszereket fogyasztanunk. A bio minősítéssel rendelkező alapanyagokból sokkal könnyebb ízletesebb és egészségesebb ételeket készíteni, hiszen ezeknek tápanyag- és vitamintartalmuk is kiemelésre méltó. Minden bizonnyal nagyobb örömmel is fogyasztod majd őket, hiszen mindenki szívesebben nyúl egy ízletes, ropogós, zamatos gyümölcshöz, mint ahhoz, amelyik feledhető ízélményt okoz. Az pedig az egészséged záloga lehet, hogy mekkora mértékben támaszkodsz ezekre a friss és éltető alapanyagokra. Honnan tudhatod, hogy a termék […] The post Miért (v)edd a biot? appeared first on Life magazin.

A bio minősítésű zöldségek és gyümölcsök a természettel összhangban fejlődnek, érnek anélkül, hogy a termesztésük során kizsákmányolnák, károsítanák a földet, vagy vegyszert használnának. Ez sajnos nem mondható el a nagyüzemi termelésről, ahol mindennél előrébb való a szép látvány és a profit, aminek eredménye a sok-sok növényvédő szer és persze a génmódosítás is. A minőség miatt persze a bio drágább, de hosszútávon megéri, különösen, ha arra gondolunk, hogy gyermekeink egészsége a tét. Érdemes előnyben részesítened a helyi idénytermékeket és az ellenőrzött hazai bio gazdaságokat, amelyekből szerencsére egyre több van Magyarországon is. Jobb minőségűek és finomabbak A vegyszerek, adalékanyagok nagyon károsak az egészségünkre, hiszen megterhelik a kiválasztó szervrendszert, hátráltatják a méregtelenítő folyamatokat és még számos más területen negatív hatást gyakorolnak az életünkre. Azonban nem csak a vegyszerek kikerülése, hanem a jobb minőség érdekében is ajánlatos bio élelmiszereket fogyasztanunk. A bio minősítéssel rendelkező alapanyagokból sokkal könnyebb ízletesebb és egészségesebb ételeket készíteni, hiszen ezeknek tápanyag- és vitamintartalmuk is kiemelésre méltó. Minden bizonnyal nagyobb örömmel is fogyasztod majd őket, hiszen mindenki szívesebben nyúl egy ízletes, ropogós, zamatos gyümölcshöz, mint ahhoz, amelyik feledhető ízélményt okoz. Az pedig az egészséged záloga lehet, hogy mekkora mértékben támaszkodsz ezekre a friss és éltető alapanyagokra. Honnan tudhatod, hogy a termék […] The post Miért (v)edd a biot? appeared first on Life magazin.

A bio minősítésű zöldségek és gyümölcsök a természettel összhangban fejlődnek, érnek anélkül, hogy a termesztésük során kizsákmányolnák, károsítanák a földet, vagy vegyszert használnának. Ez sajnos nem mondható el a nagyüzemi termelésről, ahol mindennél előrébb való a szép látvány és a profit, aminek eredménye a sok-sok növényvédő szer és persze a génmódosítás is. A minőség miatt persze a bio drágább, de hosszútávon megéri, különösen, ha arra gondolunk, hogy gyermekeink egészsége a tét. Érdemes előnyben részesítened a helyi idénytermékeket és az ellenőrzött hazai bio gazdaságokat, amelyekből szerencsére egyre több van Magyarországon is. Jobb minőségűek és finomabbak A vegyszerek, adalékanyagok nagyon károsak az egészségünkre, hiszen megterhelik a kiválasztó szervrendszert, hátráltatják a méregtelenítő folyamatokat és még számos más területen negatív hatást gyakorolnak az életünkre. Azonban nem csak a vegyszerek kikerülése, hanem a jobb minőség érdekében is ajánlatos bio élelmiszereket fogyasztanunk. A bio minősítéssel rendelkező alapanyagokból sokkal könnyebb ízletesebb és egészségesebb ételeket készíteni, hiszen ezeknek tápanyag- és vitamintartalmuk is kiemelésre méltó. Minden bizonnyal nagyobb örömmel is fogyasztod majd őket, hiszen mindenki szívesebben nyúl egy ízletes, ropogós, zamatos gyümölcshöz, mint ahhoz, amelyik feledhető ízélményt okoz. Az pedig az egészséged záloga lehet, hogy mekkora mértékben támaszkodsz ezekre a friss és éltető alapanyagokra. Honnan tudhatod, hogy a termék […] The post Miért (v)edd a biot? appeared first on Life magazin.
URL:
megosztás
Mentés

Miért (v)edd a biot?

A bio minősítésű zöldségek és gyümölcsök a természettel összhangban fejlődnek, érnek anélkül, hogy a termesztésük során kizsákmányolnák, károsítanák a földet, vagy vegyszert használnának. Ez sajnos nem mondható el a nagyüzemi termelésről, ahol mindennél előrébb való a szép látvány és a profit, aminek eredménye a sok-sok növényvédő szer és persze a génmódosítás is. A minőség miatt persze a bio drágább, de hosszútávon megéri, különösen, ha arra gondolunk, hogy gyermekeink egészsége a tét. Érdemes előnyben részesítened a helyi idénytermékeket és az ellenőrzött hazai bio gazdaságokat, amelyekből szerencsére egyre több van Magyarországon is. Jobb minőségűek és finomabbak A vegyszerek, adalékanyagok nagyon károsak az egészségünkre, hiszen megterhelik a kiválasztó szervrendszert, hátráltatják a méregtelenítő folyamatokat és még számos más területen negatív hatást gyakorolnak az életünkre. Azonban nem csak a vegyszerek kikerülése, hanem a jobb minőség érdekében is ajánlatos bio élelmiszereket fogyasztanunk. A bio minősítéssel rendelkező alapanyagokból sokkal könnyebb ízletesebb és egészségesebb ételeket készíteni, hiszen ezeknek tápanyag- és vitamintartalmuk is kiemelésre méltó. Minden bizonnyal nagyobb örömmel is fogyasztod majd őket, hiszen mindenki szívesebben nyúl egy ízletes, ropogós, zamatos gyümölcshöz, mint ahhoz, amelyik feledhető ízélményt okoz. Az pedig az egészséged záloga lehet, hogy mekkora mértékben támaszkodsz ezekre a friss és éltető alapanyagokra. Honnan tudhatod, hogy a termék […] The post Miért (v)edd a biot? appeared first on Life magazin.
TOVÁBB A CIKKRE!
Ajánlott cikkek